Välkommen till Eurokodutbildningar!

Eurokodutbildningar är ett samarbete mellan professionella föreläsare i syfte att kunna erbjuda kurser inom Eurokodernas delar 0 till 6 och 9, med tonvikt på dimensionering av betong-, stål- och samverkans-konstruktioner. Vi som undervisar har decennier av erfarenhet från såväl författandet av de olika delarna av Eurokoderna som av undervisning vid högre akademiska utbildningar. Kursverksamheten startade 2007.

 Aktuella kurser Läs mer här!

Platser finns  Seminarium för Huskonstruktörer,
7 november 2017Mer information
   

Står ni i startgroparna att på allvar börja tillämpa europastandarderna? Eller behöver ni utvecklas och lära er mer om tillämpning av Eurokoderna? Då har du hittat alldeles rätt! Vi kan erbjuda en av marknadens främsta utbildningar inom området, med några av de mest erfarna svenska experterna inom eurokoderna som föreläsare. Målgrupp för utbildningen är i huvudsak svenska konstruktörer och andra som är intresserade av dimensionering av byggnadskonstruktioner.

Vi ger för närvarande kurser huvudsakligen i Stockholm, men det är möjligt att vi kommer turnera till olika orter i Sverige där under förutsättning att det finns underlag i form av presumtiva kursdeltagare.

Du kan läsa mer om oss och våra kurser genom att navigera i menyn till vänster. Har du några önskemål eller kanske förslag på hur vi kan bli ännu bättre, är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Välkommen på kurs!

Seminarium Huskonstruktörer

(Seminaruium Huskonstruktörer: Vårt populära seminarium för Huskonstruktörer, vars innehåll anpassats efter önskemål. Nästa kurstillfälle: 7 november)

Läs mer om våra aktuella kurser här Våra utbildningar

 

ANSLAGSTAVLA

> Seminarium för Huskonstruktörer brukar fulltecknas snabbt. På begäran tillgängliggörs här vissa Föreläsningsanteckningar (okt 2015)Nedladdning av fil (pdf)

> Boverket på YouTube Se Boverkets film om konstruktionsreglerna här!

> Passar inte dagarna för våra öppna kurstillfällen kan vi skräddarsy program för ert företag. Hör av dig till oss så ordnar vi en kurs.

 

© 2008-2017 Eurokodutbildningar

Skriv ut Skriv ut denna sida